2 7 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Ann & Tommy Wiktorsson

Ann Wiktorsson
Ann med Guess och Dot

 

Jag heter Ann Wiktorsson och har tävlat agility sedan 1999. Redan när jag gick kurs på hösten 1998 blev jag fast för agility! Det är en otroligt rolig tränings och tävlingsform! Jag har även tävlat lydnad och bruks (spår) men nu är det bara agility och vallning som gäller.

Jag tränar och tävlar jag med två stycken border collies, Kelliegårdens Guess och Finnbogårdens Dot. Båda tävlar i klass 3.

 

Tommy Viktorsson med Lakrits och Till.
Tommy med Lakrits och Till

Jag heter Tommy Wiktorsson och har tävlat agility sedan 2001. Men innan dess var jag med och tränade med Anns hund och hjälpte till på tävlingar. Jag har även tävlat lydnad och bruks (spår) men idag är det bara agility och vallning som gäller.
Mina hundar är Måsarps Licorice ”Lakrits” och Goworking’s Till.

 

Vi tycker om att gå kurs för olika instruktörer för att utvecklas så mycket som möjligt som förare. Vi tycker om att lära oss nya sätt att köra agility på, att förbättra sin egen handling för att nå så långt som det bara går! Både när vi tränar och tävlar är det viktigt att värma upp både hunden och sig själv som förare. Det är lätt att man annars skadar sig. Men även efter ett träningspass eller ett lopp är det viktigt att gå av hunden och stretcha den när passet eller tävlingsdagen är slut. För att klara av tävla behöver både hund och förare vara i god kondition, därför blir det även löpning för oss som förare och många promenader med olika aktiviteter för hundarna. För att veta att hunden mår bra och är i bra form känns det mycket bra att få den genomkänd av Susanne. Hon tar så väl hand om både oss människor och om hundarna!

Kennel Lentigos

Här kan du läsa om våra kullar…

Kennel Lentigos
Susanne Andersson
Tel: 0703-77 92 49
Epost: probonok9@outlook.com